Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Понеділок, 23 січня 2023, 12:32

Міграційна служба отримає кошти з обласного бюджету Львівщини

Львівська облрада

Комісії облради дозволила виділити міграційній службі з бюджету кошти для ремонту приміщення у Червонограді й покращення якості надання послуг.  

У п'ятницю, 20 січня, члени комісії з питань правоохоронної, антикорупційної діяльності та військових формувань Львівської обласної ради одноголосно проголосували за виділення з обласного бюджету коштів для реалізації заходів ГУ Державної міграційної служби України у Львівській області у програмі "Безпечна Львівщина" на 2021-2025 роки.

З проханням виділити гроші звернувся начальник ГУ Державної міграційної служби України у Львівській області Юрій Татомир.

За словами голови комісії Назарія Сумала, кошти необхідні для підвищення якості роботи міграційної служби в межах програми "Безпечна Львівщина".

Крім цього, комісія вирішила виділили міграційній службі Львівщини гроші на проведення поточного ремонту приміщення служби на вул. В. Івасюка, 12 у Червонограді. За виділення коштів для покращення простору надання адміністративних послуг депутати проголосували одноголосно.

Вартість ремонту наразі ще невідома, оскільки управління майном спільної власності Львівської облради має оцінити масштаби необхідного ремонту та затвердити виділення коштів.

Нагадаємо, що у грудні 2022 року начальник Львівської ОВА Максим Козицький передбачив виділення з обласного бюджету 80 млн грн на програму "Безпечна Львівщина" у 2023 році. В умовах воєнного стану бюджет програми 2023 року був затверджений начальником Львівської ОВА.

Додамо, у грудні 2022 року Варіанти поспілкувалися з начальником Головного управління ДМС у Львівській області Юрієм Татомиром.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.