Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

ye.ua

Середа, 13 лютого 2013, 15:42

Справа замовника вбивства у Львові передана до суду

Справа мешканця Львова, який через кілера замовив вбивство одного з відомих підприємців міста, передана до Франківського районного суду Львова.

Про це Варіанти повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

«Через посередника згаданий львів’янин залучив кілера, якому передав «аванс», а в подальшому, будучи переконаним у виконанні замовлення, решту суми», – зазначено у повідомленні.

Вбивству вдалося запобігти. А після зібрання беззаперечних доказів зазначеній особі повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.14, ч.3 ст.27, п.11 ч.2 ст.115 КК України.     

Наразі підозрюваний утримується в слідчому ізоляторі.

Вчинення такого правопорушення передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, 10 грудня міліція оголосила в розшук Веремеєнко Олександра. Натомість вже 12 грудня з’явилася інформацію про те, що Веремеєнко знайшовся і був затриманий.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.