Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

portal.lviv.ua

Середа, 13 лютого 2013, 18:33

Питання фінансування довиборів до Львівської облради розглядатимуть на сесії

Питання про виділення з бюджету області 7 млн. 86 тис. грн. на проміжні вибори до облради винесуть на сесію Львівської облради 19 лютого.

Рішення про включення цього питання до порядку денного сесії сьогодні, 13 лютого, ухвалила комісія з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської облради, інформує кореспондент Варіантів

Як зазначив під час засідання комісії директор департаменту фінансів Львівської ОДА Олег Демків, гроші на фінансування довиборів планують взяти із вільних залишків коштів, що на початок року утворились через запізнілі виплати Держказначейства у 2012 році.  

Також, як поінформувала Варіанти прес-служба Львівської ОДА, обласна державна адміністрація вже підготувала та подала на розгляд чергової сесії Львівської обласної ради проект рішення про  виділення коштів  у сумі 7 млн. 86 тис. грн. (за розрахунками обласної виборчої комісії).

"Ми пройшли ще один важливий крок у виділенні фінансування на ці проміжні вибори. Тепер залишається дочекатися голосування в сесійному залі", – наголосив голова Львівської обласної ТВК Микола Щур.

Нагадаємо, проміжні вибори до Львівської облради призначені на 7 квітня 2013 року.

Попередні вибори, заплановані на 27 січня, не відбулись через відсутність фінансування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.