Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Фб М. Козицького

Вівторок, 25 жовтня 2022, 15:40

Козицький витратить на протокольні сувеніри мільйон гривень

Максим Козицький

На придбання сувенірної продукції для офіційних заходів в області передбачили майже 1 мільйонів гривень.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОВА Максима Козицького № 510/0/5-22ВА від 21 жовтня 2022 року.

Максим Козицький вніс зміни до програми відновлення, збереження національної пам’яті та протокольних заходів на 2021-2025 роки.

"Внести зміни в додаток 2.1 Перелік завдань і заходів, напрямів використання бюджетних коштів та результативних показників до Програми відновлення, збереження національної пам'яті та протокольних заходів на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 23.02.2021 № 68 (зі змінами)" – йдеться у розпорядженні.

Зокрема, цьогоріч фінансування цієї програми встановили у розмірі 6 065 тис. грн – це кошти виключно з обласного бюджету. Порівняно з попереднім варіантом фінансування цієї програми, зміни передбачають:

- збільшення витрат на придбання подарункової та сувенірної продукції для забезпечення проведення протокольних і масових заходів за участі офіційних осіб державного та регіонального рівня на 240 тис. грн – до 950 тис. грн;

- зменшення витрат на транспортні послуги під час проведення протокольних і масових заходів за участі офіційних осіб державного та регіонального рівня на 70 тис. грн – до 0 тис. грн;

- зменшення витрат на забезпечення організації та проведення офіційних прийомів під час проведення протокольних і масових заходів за участі офіційних осіб державного та регіонального рівня на 160 тис. грн – до 0 тис. грн;

- зменшення витрат на технічні та клінінгові послуги на 10 тис. грн – до 0 тис. грн.

Департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської ОВА Козицький доручив забезпечити цільове використання коштів та виконання програми.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.