Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

пункт обігріву

brovary.net.ua

П'ятниця, 28 жовтня 2022, 11:23

Влада Львівщини готує 400 стаціонарних пунктів обігріву

пункт обігріву

Львівська ОВА спільно з органами місцевого самоврядування готує 400 стаціонарних пунктів обігріву на випадок відсутності електроенергії.

Заступник голови Львівської ОВА Андрій Годин сьогодні, 28 жовтня, на брифінгу у Львові повідомив, що Львівська ОВА спільно з органами місцевого самоврядування готує 400 стаціонарних пунктів обігріву на випадок відсутності електроенергії.

"Таких пунктів запропоновано понад 400" – сказав Годик й уточнив, що загальна їхня площа дозволяє розмістити 70 тисяч людей.

Під стаціонарні пункти обігріву залучатимуться об’єкти соціальної інфраструктури, які вже частково обладнані та придатні до розміщення людей.

Вимоги до стаціонарних пунктів – це укриття, обігрів, доступ до інтернету і перша медична допомога.

Годик зазначив, що Львівська ОВА пропрацьовує забезпечення стаціонарних пунктів інтернетом StarLink.

Крім цього, начальник ГУ ДСНС у Львівській області Юрій Кагітін повідомив, що на Львівщині вже є близько 50 наметів, графік і місця розгортання яких визначатимуться за потреби. До кінця листопада влада Львівщини очікує ще близько 40 наметів від міжнародних партнерів.

Також ведеться робота щодо отримання генераторів для мобільних пунктів.

Нагадаємо, станом на 1 лютого 2022 року населення у Львівській області становило 2 476 113 осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.