Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вуличне освітлення

Вівторок, 23 квітня 2024, 11:14

У Червонограді на ніч вимикатимуть вуличне освітлення

вуличне освітлення

Через критичне навантаження на електричні системи області у Червонограді вуличне освітлення працюватиме лише до півночі.

Про це повідомляє Червоноградська міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

Червоноградська міська рада через складну ситуацію з енергетикою, спричинену російськими обстрілами, перегляне графіки вуличного освітлення, доцільність ввімкнення фонтанів, світла на фасадах будинків та торгівельних закладах.

Таке доручення міськрада отримала від Львівської ОВА.

"Таке доручення надійшло нам від Львівської ОВА, тому комунальному підприємству дали доручення вмикати вуличне світло з вечора й до 12:00 год, а зранку його вже не включатимуть. Якщо ситуація з енергетичною системою не буде покращуватися, то ми можемо взагалі вимкнути зовнішнє освітлення" – заявив перший заступник міського голови Червонограда Дмитро Балко.

Нагадаємо, раніше енергетики попереджали промислових споживачів області про можливі відключення електроенергії через похолодання та російські атаки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.