Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Червоноград

krystynopol.info

Вівторок, 23 квітня 2024, 12:36

У Червонограді запустили додаток про заборгованість щодо сплати податків

Червоноград

Чат-бот дозволяє дізнатися про свою заборгованість щодо сплати місцевих податків і оплатити їх.

Про це повідомляє Червоноградська міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

Червоноградська міська рада запустила чат-бот "Місцеві податки Червонограда", який створений для того, щоб мешканці громади за його допомогою могли б дізнатися про свою заборгованість щодо сплати місцевих податків і в зручний спосіб її оплатити.

Станом на сьогодні 6300 фізичних осіб боргують до місцевого бюджету Червонограда близько 7,5 млн грн. Йдеться про податок на житлову та нежитлову нерухомість, земельний податок та оренду землі.

"Цей електронний інструмент створено за сприяння наукового парку НУ "Львівська політехніка" та в партнерстві з МТБ "Банк", який спеціально для цього проєкту розробив платіжний віджет. Важливо зазначити, що на цей продукт з міської казни не потрачено жодної копійки.

В чат-боті "Місцеві податки Червонограда", який розміщено на платформі Telegram можна зайти, написати своє прізвище, ім'я, по батькові, і побачити, чи є заборгованість і одночасно її сплатити" – наголосили у міськраді Червонограда.

Перейти за посиланням можна тут.

Додамо, станом на 1 лютого цього року Податкова Львівщини зафіксувала понад 40 млн грн заборгованості зі сплати ПДФО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.