Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Податкова Львівщини

Четвер, 22 лютого 2024, 11:04

Податкова Львівщини зафіксувала понад 40 мільйонів гривень заборгованості зі сплати ПДФО

Податкова Львівщини

Станом на 1 лютого сума сплаченого ПДФО становить лише 19,3%.

Про це повідомляє Дрогобицька міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

Станом на початок лютого цього року заборгованість зі сплати податку на доходи фізичних осіб (ПДФО) сягає 40 млн грн.

"Станом на 01.02.2024 року контролюючими органами сформовано 51 840 податкових повідомлень – рішень з мінімального податкового зобов’язання (плата за користування землею – сільськогосподарського призначення та реалізацію виробництва власної сільськогосподарської продукції) на суму 49,8 млн. грн. Станом сьогодні усім платникам вручено податкові повідомлення – рішення на сплату податку на доходи фізичних осіб з мінімального податкового зобов’язання" – йдеться у повідомленні.

Загалом станом на 1 лютого кількість фізичних осіб, які сплатили ПДФО, становить 7 108 осіб, а сума сплаченого ПДФО становить 9,6 млн грн, що складає лише 19,3%.

Головне управління ДПС у Львівській області просить усіх фізичних осіб сплатити свої мінімальні податкові зобов’язання, оскільки ці кошти надходять до місцевих бюджетів за місцем розташування земельної ділянки і використовуються на забезпечення фінансування та виконання регіональних соціальних програм.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.