Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

генератор

Четвер, 18 квітня 2024, 10:21

На Львівщині можуть відключити електропостачання для промислових споживачів

генератор

Енергетики попереджають промислових споживачів області про можливі відключення електроенергії через похолодання та російські атаки.

Про це повідомляє "Львівобленерго" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 18 квітня, на території Львівської області енергетики можуть застосувати обмеження енергопостачання для промислових споживачів.

"У четвер можливі обмеження енергопостачання промислових споживачів (графіки обмеження потужності) у всіх регіонах України" – йдеться у повідомленні.

Графіки обмеження потужності будуть застосовані рівномірно для бізнесу та промислових підприємств у всіх регіонах України з 8:00 до 22:00 год. Обсяг обмежень – незначний. Обмеження не будуть застосовані для об’єктів критичної інфраструктури та підприємств оборонного комплексу.

"Необхідність обмеження енергопостачання – наслідок російських масованих ракетних і дронових атак на українські електростанції. Через похолодання в Україні зросло споживання електроенергії. В енергосистемі виник дефіцит потужності" – додали в "Львівобленерго".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.