Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

http://uzhinform.com

П'ятниця, 15 лютого 2013, 15:26

Держслужбовці Львівщини підвищуватимуть кваліфікацію за 250 тис. грн з обласного бюджету

Державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування Львівщини у 2013 році зможуть взяти участь в освітніх заходах з підвищення кваліфікації, вартість відповідної програми Львівської ОДА – 250 тис. грн. 

Про це йдеться в проекті рішення "Про затвердження обласної цільової програми фінансування підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування", запропонованою Львівською ОДА. 

Програма передбачає підвищення кваліфікації таких категорій осіб:

-       працівників апарату та структурних підрозділів Львівської обласної державної адміністрації;

-       працівників апарату та структурних підрозділів районних державних адміністрацій Львівської області;

-       посадових осіб органів місцевого самоврядування (у формі виїзних навчальних семінарів).

Вишколами з підвищення кваліфікації планують охопити 180 державних службовців за професійною 72-годинною (дев’ятиденною) програмою підвищення кваліфікації державних службовців, що передбачає організацію навчання 12 груп слухачів та 148 державних службовців за програмами короткотермінових (дводенних) тематичних семінарів – 7 груп.

Планується провести 20 виїзних 8-годинних (одноденних) навчальних семінарів у райони області для 672 посадових осіб місцевого самоврядування, зокрема землевпорядників сільських/селищних рад Львівської області.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.