Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

банк у Львові

Понеділок, 19 грудня 2022, 12:01

Конкурсанти Козицького шукають люксичний банк для галицьких депозитів

банк у Львові

Максим Козицький створив конкурсну комісію з вибору банку для розміщення на його депозитному рахунку тимчасово вільних коштів бюджету Львівщини.

Про це йдеться у розпорядженні начальника Львівської ОВА Максима Козицького №№ 712/5-22ВА від 12 грудня 2022 року.

Максим Козицький прийняв рішення про створення конкурсної комісії, яка займатиметься розміщенням тимчасово вільних коштів обласного бюджету на депозитних рахунках у банках або шляхом придбання державних цінних паперів.

"З метою наповнення дохідної частини обласного бюджету зобов'язую утворити конкурсну комісію з розміщення тимчасово вільних коштів обласного бюджету на вкладних (депозитних) рахунках у банках та/або шляхом придбання державних цінних паперів та затвердити її склад.

Затвердити Положення про конкурсну комісію з розміщення тимчасово вільних коштів обласного бюджету на вкладних (депозитних) рахунках у банках та/або шляхом придбання державних цінних паперів" – йдеться у розпорядженні.

Головою конкурсної комісії призначили заступника начальника Львівської ОВА Івана Собка, а його заступником – директора департаменту фінансів Олега Демківа. До складу цієї комісії також увійшли: начальник юридичного управління апарату Максим Василишин, голова постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Львівської облради Володимир Квурт, начальник ГУ Державної казначейської служби України у Львівській області Петро Могиляк.

Конкурсна комісія створюється, що вибрати банк для розміщення тимчасово вільних коштів обласного бюджету на депозитних рахунках. Вона забезпечує:

- організацію проведення конкурсного відбору;

- рівні умови для всіх учасників конкурсу, об'єктивний та прозорий вибір переможця;

- конфіденційність інформації, що стосується розгляду, пояснення, оцінки та порівняння пропозицій.

Додамо, кошти бюджету Львівської ОТГ у 2022 році обслуговував "Укргазбанк".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.