Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівщина

П'ятниця, 23 грудня 2022, 12:14

Червоноградський телеканал мовитиме у Соснівці 15 номером

Львівщина

Нацрада видала ліцензію на кабельне мовлення для місцевого телеканалу в  Червоноградському районі.

Про це повідомляє Детектор медіа.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення вчора, 22 грудня, на своєму засіданні видала ліцензію на кабельне мовлення ТОВ "ММДС ТВ" з  Червонограда.

Термін дії ліцензії становить 10 років. Канал мовитиме під логотипом "15" у місті Соснівка Червоноградського району.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "ММДС ТВ" зареєстроване з 2003 року у Червонограді, займається діяльністю у сфері проводового електрозв'язку, телефонних центрів. Бенефіціарний власник компанії – мешканець Червонограду Іван Федусь. Він також є власником кількох медійних підприємств: ТОВ "Перший громадський канал", ТзОВ "Інфоцентр+".

Також на цьому ж засіданні Нацрада видала ліцензії провайдера програмної послуги ТОВ ТК "Діалект" зі Львова на 69 каналів, технологія – аналогова та цифрова.

Компанія анулювала свою попередню ліцензію у зв'язку з отриманням нової. 

Нагадаємо, у листопаді Нацрада продовжила ліцензію ТОВ "Телерадіокомпанія "Львівська хвиля", яка мовить у Львові на частоті 100,8 МГц, а на початку грудня – телеканалу "Перший Західний", відомий раніше як "Львів-ТБ".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.