Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Перший західний

Четвер, 15 грудня 2022, 16:45

Перший західний маятиметься в етері ще 10 років

Перший західний

Нацрада на сім років продовжила ліцензію на мовлення для телеканалу "Перший західний".

Про це повідомляє Детектор медіа.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення сьогодні, 15 грудня, на своєму засіданні продовжила ліцензію львівського каналу "Перший західний".

Термін дії ліцензії становить 10 років.

Також на цьому ж засіданні регулятор продовжив ліцензії ще низці радіостанцій. Серед них Power FM, яка мовить на частоті 105,1 у Запоріжжі, бенефіціарним власником радіостанції є Ігор Коломойський;  "Радіо РОКС – Україна", "Мелодія FM" та "Радіо Байрактар", "Радіо західний полюс" з Івано-Франківська, "Радіо Світ FM" з Мукачека.

Ліцензії продовжені на 7 років.

Нагадаємо, у листопаді Нацрада продовжила ліцензію ТОВ "Телерадіокомпанія "Львівська хвиля", яка мовить у Львові на частоті 100,8 МГц.

Додамо, телеканал "Перший Західний", відомий раніше як "Львів-ТБ" є комунальним закладом Львівської обласної ради та фінансується з бюджету Львівщини. У 2021 році на діяльність телеканалу виділили 38 млн грн з обласного бюджету. У червні Львівська облрада продовжила контракт з керівницею "Першого Західного" Ольгою Цап.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.