Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво у Львові

П'ятниця, 20 січня 2023, 13:49

Ділянку на Городницькій продадуть для будівництва офісного центру

будівництво у Львові

Виконком погодив продаж на аукціоні ділянки на вул. Городницькій, 43 з майбутнім будівництвом тут офісного центру з підземним паркінгом.

Сьогодні, 20 січня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво офісної будівлі з підземним паркінгом на вул. Городницькій, 43 у Львові на земельній ділянці, призначеній для продажу у власність на земельних торгах у формі електронного аукціону.

Новий офісний центр мають збудувати на земельній ділянці, загальною площею 0,2910 га, що передбачена для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку).

Згідно із містобудівною документацією, висота офісної будівлі становитиме 18 метрів, вона матиме 4 поверхи. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 40%.

Як пояснив головний архітектор міста Антон Коломєйцев, міськрада має виставити цю ділянку на аукціон з майбутнім будівництвом тут офісного центру.

Земельна ділянка, на якій зведуть офісний центр, належать до зони Г-2 – зона
центру ділової, громадської діяльності місцевого значення відповідно до
зонінгу Шевченківського району.

Додамо, нещодавно виконком Львівської міськради дозволив звести на вул. Шевченка, 327 адміністративно-офісні приміщення та виробничо-складські будівлі площею в 10 тисяч м².

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.