Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво у Львові

Вівторок, 17 січня 2023, 10:51

На Шевченка у Львові збудують виробничі склади та офісні приміщення

будівництво у Львові

Виконком дозволив звести на вул. Шевченка, 327 адміністративно-офісні приміщення та виробничо-складські будівлі площею в 10 тисяч м².

Сьогодні, 17 січня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво ТзОВ "Інтенсив" виробничо-складських будівель, реконструкцію блоку виробничих цехів під виробничо-складські приміщення та під адміністративно-офісні приміщення на вул. Т. Шевченка, 327 у Львові.

Нові виробничі склади та адміністративно-офісні приміщення збудують на земельній ділянці, загальною площею 11,9926 га, що передбачена для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Згідно із містобудівною документацією, висота офісних будівель становитиме 35 метрів, а виробничих складів – 22,5 метри й 18 метрів. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 60%.

"Це складові комплексу, які планують розвивати на вулиці Шевченка. Тобто тут низка будівель, які будують та реконструюють. Фактично, велика виробничо-складська будівля та адміністративна будівля зі зв’язком з виробництвом площею 10,3 тисячі м²" – пояснив головний архітектор міста Антон Коломєйцев.

За його словами, будівництво повністю відповідає усім будівельним нормам та вимогам.

Земельна ділянка, на якій зведуть склади, належать до зони В-4 – зона підприємств ІV класу шкідливості відповідно до зонінгу Шевченківського району.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Інтенсив" зареєстроване у Львові з 1999 року, займається будівництвом будівель. Власником фірми є мешканець міста Броди Юрій Халамендик. Йому також належить низка львівських фірм, загалом він пов'язаний з 19 компаніями, серед них – ТОВ "Мета Дистрибюшн" (гуртова торгівля парфумними та косметичними товарами).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.