Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

пальне

Середа, 8 лютого 2023, 15:16

Козицький виділив ДСНС Львівщини картки на пальне

пальне

Львівська ОВА надала ДСНС Львівщини картки на 10 400 літрів бензину та 2 630 літрів дизпалива.

Про це йдеться у розпорядженні начальника Львівської ОВА Максима Козицького № 31/0/5-23ВА від 30 січня 2023 року.

Максим Козицький розпорядився виділили пальне Головному управлінню ДСНС України у Львівській області для здійснення запобіжних заходів у разі загрози виникнення надзвичайних ситуацій.

"Виділити з Львівського регіонального резерву матеріально-технічних ресурсів Головному управлінню Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області 10 400 літрів автомобільного бензину марки А-92 та 2 630 літрів дизельного пального у картках на пальне (штрих-картах)" – йдеться у розпорядженні.

ДСНС Львівщини зобов'язали впродовж трьох робочих днів з моменту підписання цього розпорядження отримати в департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОВА автомобільний бензин та дизельне пальне у картках на пальне у визначеній кількості.

Крім цього, звітні документи про оприбуткування пального та використання його за призначенням надзвичайники мають надати департаменту з питань цивільного захисту протягом вісімдесяти робочих днів з моменту отримання карток на пальне.

Додамо, раніше в Україні виник дефіцит пального через припинення його постачання з традиційних ринків Білорусі та РФ, блокування морських постачань, масованих ударів російського агресора по інфраструктурі ринку, зокрема, руйнування Кременчуцького НПЗ.

А з травня 2022 року, після скасування держрегулювання, ціни на бензин та дизпальне значно подорожчали.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.