Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівщина

Вівторок, 21 лютого 2023, 15:29

На Львівщині оберуть підприємства, які мають важливе значення для економіки

Львівщина

Максим Козицький створив робочу групу, яка визначить критеріїв підприємств, що мають важливе значення для галузі національної економіки чи ОТГ.

Про це йдеться у розпорядженні начальника Львівської ОВА Максима Козицького №59/0/5-23ВА від 14 лютого 2023 року.

Максим Козицький розпорядився створити робочу групу з визначення критеріїв підприємств, установ і організацій, які мають важливе значення для галузі національної економіки чи територіальних громад.

"Створити робочу групу з визначення критеріїв підприємств, установ і організацій, які мають важливе значення для галузі національної економіки чи територіальних громад та затвердити її склад. Затвердити Положення про робочу групу з визначення критеріїв підприємств, установ і організацій, які мають важливе значення для галузі національної економіки чи територіальних громад" – йдеться у розпорядженні.

Робочу групу очолив перший заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик.

До складу цієї робочої групи увійшли: начальник юридичного управління апарату Максим Василишин, директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Ірина Гаврилюк, директор департаменту фінансів Олег Демків, директор департаменту економічної політики Степан Куйбіда, директор департаменту охорони здоров’я Орест Чемерис, т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Оксана Війтик, а також радник начальника Львівської ОВА Богдан Матолич.

Робоча група повинна визначити критерії підприємств, які мають важливе значення для економіки та підготувати проєкт цього розпорядження для начальника Львівської ОВА.

Робоча група має право:

- одержувати від органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій інформацію, необхідну для виконання покладених на неї завдань;

- у разі потреби додатково залучати як експертів представників органів місцевого самоврядування, територіальних органів виконавчої влади та правоохоронних органів.

Засідання робочої групи вважається правомірним, якщо на ньому присутні не менше як половина її членів, а обговорення напрацювань членів робочої групи проводиться на засіданнях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.