олександр ковальчук,  25 лютого 2013

Стрибун з трибун

Кудись щез стрибальний ентузіазм Ярослава Гінки.

І пресуха ніби на Наливайка, і година ніби не вранішня, а лицева географія у нардепа така, ніби він усю ніч славив Ярила.

Всі хочуть запитати про його стрибальні танці у парламенті, але не питають.

Гінка також катується цим питанням, але оскільки він серйозний чоловік та нардеп, то мусить стримувати пружинні спогади розповідями про нудного Януковича і третій рік його сімейного покращення.

Його та його сімейних трулів та тролів.

Гінці стало нудно вже на 15 хвилині діалогу Януковича з країною. Сумно і тяжко йому дивитись на загниваючий брежневізм Януковича. Слухати нудні розповіді про нудну наругу Януковича над навколишнім світом також нудно.

Ліпше думати про нічний конкур Гінки у парламенті. Це приносить більше кліків, а де більше кліків – там і більше клатчів для вірних подруг.

gnk 2

Якщо забити на Януковича, то більш виразним стає переконання про те, що Гінка не з власної волі стрибав у парламенті. Можливо, що цей ролик – це прихована реклама редбулу, який надає крила.

А можливо, це банальне шуршання душари під пильним наглядом товариша дембеля.

Нардеп Дубневич відомий своїми дембельськими закідонами і можливо, що саме його тверда рука спонукала рядового Гінку до таких акордів. Не хочеться навіть думати, що Гінка може бігати за цигарками для дідусів.

Страшно думати про те, що йому можуть зашити сухарів у кишені лише за те, що він там тримав свої руки. І вже катастрофічною може вважатись та думка, що Гінка може башляти дембелям якусь частку своєї зарплатні за право непомітно дихати привидом у стінах парламенту.

gnk 3

Гінка сам зізнається у тому, що 11 ночей без вікон і без дверей у парламенті тиснуть на ауру та здоров'я нардепа. Безсонні ночі, де сушаться крокодили та гасають музичні лосі, і де не можна нікуди зашаритись – автоматично збуджують нервову систему.

З'являється відчуття левітації та інші галюцинації. Лишається лише сподіватись, що ніхто не перезаряджає калаша об молодечі груди Гінки і його фанера залишиться цілковито цілою до травневого пофігізму.

Не дивно, що після таких нічних розваг Гінка хоче привести до парламенту священиків. Бо лише святі отці зможуть втихомирити розбурханих дідів. Без їх допомоги Гінка перевтілиться у бліду тінь. Гінку потрібно рятувати поки він зупинився на цьому етапі.

Етапі, де він вже став схожим на Івана Дорна та його пружного стицамена. Далі буде повне розчинення у парламентських стінах, перетворення на ехо та відвічне блукання владними коридорами.

gnk 1

Гінці треба брати приклад з Михальчишина, який мимовільно перетворюється на відгодованого кабанчика у якому вже не впізнаєш того пацанчика, який ганяв москальню на Марсовому полі.

Сумно і тяжко дивитись Гінці на загниваючий брежневізм Януковича. Тому він і розповідає парламентські чутки про майбутній двірцевий переворот у Партії Регіонів.

Вимальовує нардепівські черги за парламентським баблосом та повідомляє про регіональних власників наворочених Vertu. Коротше, змальовує строкату картину занепаду імперії. Усі її калігульні оргії та сатурнальні збоченства.

Є у цій картині і місце для подвигу Гінки. Він власноручно запрезентував у незабарному часопросторі нове відео з парламенським паркуром та конкуром.

І щоб Гінка знову не скакав під ту пацавату музику, то для підняття відповідної атмосфери та адреналіну у його голові пропонується A$AP Rocky з треком "Fuckin' Problem" + відео з ранкової пресухи у стінах Удару.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.