Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

кафе у Львові

П'ятниця, 2 червня 2023, 11:28

На Левандівці облаштують кафе на місці занедбаної будівлі

кафе у Львові

Виконком дозволив звести на вул. Тісній кафе з тимчасовим місцем для паркування.

Сьогодні, 2 червня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво Назарієм Бутимом кафе з вбудованими приміщеннями побутового обслуговування населення на вул. Тісній, 2 у Львові.

Заклад громадського харчування збудують на місці існуючої одноповерхової будівлі, на земельній ділянці площею 0,2525 га, що перебуває у приватній власності передбачена для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель, компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку.

Згідно із містобудівною документацією, висота кафе становитиме 11 метрів. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 58%.

"Ділянка знаходиться на розі вулиць Тісної та Широкої на місці старої та занедбаної будівлі. Пропонується зняти паркан, який є навколо будинку, сформувати громадський простір, демонтувати стару будівлю, а з її тильного боку влаштувати тимчасове паркування для обслуговування даного закладу" – зазначив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Функціональне призначення земельної ділянки, на якій облаштують кафе, – зона Ж-1 – зона садибної забудови відповідно до зонінгу Залізничного району.

За даними аналітичної системи YouControl, львів'янин Назарій Бутим з 2021 року зареєстрований як фізична особа-підприємець, займається роздрібною торгівлею в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.