Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

кафе у Львові

Вівторок, 13 червня 2023, 15:12

У Львові в двох різних кафе отруїлися понад десять відвідувачів

кафе у Львові

Усіх людей госпіталізували до лікарні з симптомами гострої кишкової інфекції та бактеріальної кишкової інфекції.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 12 червня, до лікарень Львова звернулися 11 осіб, з них двоє дітей, з симптомами гострої кишкової інфекції та бактеріальної кишкової інфекції.

Як встановили правоохоронці, госпіталізували п'ятеро відвідувачів (четверо дорослих та одну дитину), які у різний час харчувались в одному з кафе на проспекті Червоної Калини у Львові.

Також цього ж дня до лікарні потрапили ще 6 львів'ян з діагнозом бактеріальна кишкова інфекція (5 дорослих та одна дитина), що отруїлися під час банкету в одному з львівських ресторанів.

Наразі усі пацієнти перебувають у стабільному стані.

За цими фактами слідчі територіальних підрозділів поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням). Санкція статті передбачає штраф від тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Поліцейські встановлюють обставини подій, призначені експертизи, проводяться досудові розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.