Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Прес-реліз,   Середа, 14 червня 2023, 15:41

ТОП 5 переваг онлайн-психотерапії

Коли виникають проблеми в особистому чи професійному житті, ми не завжди можемо виділити час на їх рішення та звернутися до спеціаліста.

Завдяки новітнім технологіям стала можливою онлайн-психотерапія, що допомагає знайти вихід із важких психологічних станів.

Платформа pleso надасть вам всі переваги онлайн-психотерапії. Тут зібрані найкращі психотерапевти з багаторічним досвідом роботи. Сервіс надає можливість отримати знижку у 10 % на наступний сеанс, якщо ви порекомендуєте pleso або свого психотерапевта знайомим. Платформа pleso – це зручність, сервіс високого рівня та приємні знижки.

Доступність в економічному плані

Будь-хто може дозволити собі психологічні онлайн-консультації, адже їх вартість значно менша, ніж у традиційних. Використання мережі інтернет дозволяє зробити сеанси дешевшими, це означає розширення кола людей, що можуть покращити ментальне здоров’я.

Зручність проведення сеансів

Для проведення сеансу не потрібно навіть виходити з дому. Наприклад, платформа pleso для проведення консультацій використовує Zoom. Це майже виключає шанс запізнитися на спілкування зі спеціалістом.

 

Онлайн-формат – це не лише питання комфорту, адже існують певні хвороби, що знижують мобільність людини. В цьому випадку онлайн-сеанси є справжнім порятунком.

Відсутність географічних кордонів

Люди можуть надавати перевагу тим спеціалістам, що перебувають в іншому місті або країні. Це прекрасна можливість вибору спеціаліста саме за:

  • досвідом;

  • освітою;

  • комфортом співпраці.

Наприклад, якщо ви поїхали за кордон, то це не завадить вам отримувати психологічні консультації рідною мовою.

Гарантована анонімність

Хтось може відкрито поділитися тим фактом, що користується допомогою психотерапевта, але все ж таки більшість має побоювання щодо розповсюдження такої інформації. Онлайн-психотерапія може надати всю необхідну анонімність, адже для отримання консультації не треба буде навіть виходити з дому.

Комфортна атмосфера

Різниця між відвідуванням кабінету психотерапевта та онлайн-сеансом полягає у тому, що зазвичай людині в перші години спілкування з фахівцем більш комфортно у знайомому місці, де можна почуватися у безпеці. Це значно підвищує ефективність терапії.

Онлайн-психотерапія допоможе вам піклуватися про ментальне здоров’я у будь-якій точці планети, це дуже зручно і просто.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.