Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

червоний хрест

Четвер, 19 січня 2023, 15:10

Червоний хрест передав обласній дитячій лікарні гуманітарну допомогу на 16 млн грн

червоний хрест

Сьогодні у Львові Товариство Червоного хреста України  передало Львівському західноукраїнському спеціалізованому дитячому центру 10 тонн медичного обладнання на суму 16 млн. грн.

Про це повідомило Товариство Червоного хреста України.

Серед іншого львівська дитяча лікарня  отримала:  електроліжка для пацієнтів, монітори контролю життєво важливих показників, медичні каталки, комплекти (рюкзаки) для надання першої допомоги, автоматичні прилади для непрямого масажу серця, тонометри, пульсоксиметри, діагностичні ліхтарики, фонендоскопи, електронні термометри, а також близько 500 упаковок з  хірургічним шовним матеріалом, - сказано у повідомлені.

Медична допомога була закуплена за фінансової підтримки Червоного хреста Чеської Республіки.

Нагадаємо, у квітні у Львові планують відкрити новий 7-поверховий корпус реабілітаційного центру "Незламні", будівництво якого стартувала наприкінці 2022 року на території першого ТМО Львова. Партнером проекту виступив Червоний хрест

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.