Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

забруднення

lviv.dei.gov.ua

Понеділок, 12 лютого 2024, 15:06

У Яворові виявили витікання невідомої бурої речовини у грунт

забруднення

Екоінспектори відібрали проби грунту для проведення лабораторних досліджень.  

Про це повідомила пресслужба Державної екологічної інспекції у Львівській області.

Екоінспектори отримали звернення від громадян про виявлення адміністративних правопорушень в сфері охорони навколишнього природного середовища на території міста Яворів Львівської області.

Під час обстеження земельної ділянки інспектори встановили витікання невідомої речовини бурого кольору з неприємним запахом на грунтовий покрив.

"З метою визначення можливого негативного впливу на земельні ресурси фахівці відділу інструментально-лабораторного контролю Інспекції відібрали проби ґрунту для проведення лабораторних досліджень в межах компетенції" – йдеться у повідомленні.

У разі виявлення перевищень забруднюючих речовин у відібраних пробах, Інспекція скерує матеріали у правоохоронні органи для вжиття заходів реагування із встановлення винних осіб з метою притягнення їх до відповідальності та відшкодування завданої довкіллю шкоди.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.