Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

підпільний цех

lviv.gp.gov.ua

Четвер, 22 червня 2023, 15:24

У Львові виявили підпільний цех з виробництва тютюнових виробів

підпільний цех

Загальна вартість вилученого правоохоронцями товару становить понад 6 мільйонів гривень.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Правоохоронці, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, повідомили про підозру чотирьом учасникам організованої групи за фактом незаконного виготовлення, зберігання та збуту підакцизних товарів.

"У Львові місцевий мешканець організував схему нелегального виготовлення, зберігання та збуту тютюнових виробів. До "бізнесу" він залучив ще трьох своїх товаришів. Вони облаштували підпільний цех необхідним спецобладнанням, де незаконно виготовляли тютюн для кальянів та інше. Готовий товар реалізовували на території України через мережу роздрібної торгівлі та гуртом" – пояснили у прокуратурі.

Під час обшуків поліція виявила та вилучила понад 24 тисяч одиниць товару без марок акцизного податку, загальна вартість якого становить понад 6 млн грн.

Правоохоронці також вилучили обладнання, за допомогою якого виробники виробляли продукцію, комп’ютерну техніку з носіями інформації, чорнові бухгалтерські записи.

Слідчі дії тривають.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.