Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

П'ятниця, 30 червня 2023, 10:50

У Львові планюють відновити міську лазню на вулиці Героїв УПА

Львів

Комісія міськради погодила реконструкцію міської лазні "Бадьорість".

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Цього тижня комісія комунального майна, ресурсів та історичного середовища Львівської міськради підтримала проєкт ухвали "Про право оперативного управління".

Йдеться про передачу в оперативне управління приміщення міської лазні, що розташоване на вул. Героїв УПА, 35.

"Міська лазня "Бадьорість" на вулиці Героїв УПА працює вже понад 40 років. Це одна з найпопулярніших лазень Львова, в якій парилося не одне покоління містян. Сюди ходять роками. Проте, вже впродовж двох місяців об'єктом управляє КНП "Львівське територіальне медичне об’єднання "Клінічна лікарня планового лікування, реабілітації та паліативної допомоги".

Головне завдання на сьогодні – зберегти у лазні унікальний комплекс водних та теплових процедур. Перелік послуг планується розширити, зокрема, додати фізіотерапевтичні процедури, лікувальну фізкультуру, групові заняття. Розглядають також варіанти створення сольової кімнати та встановлення душу Шарко. Вже цьогоріч планують обстежити стан будівлі, а на основі отриманої інформації план розвитку буде деталізовано" – наголосила депутатка Львівської міськради Ірина Бжезінська.

Також, за її словами, комісія надала протокольне доручення управлінню охорони історичного середовища міськради підготувати перелік об'єктів, по яких готова проєктно-кошторисна документація, з інформацією щодо стану робіт цих об'єктів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.