Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація тиру

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 30 червня 2023, 14:34

Консулка Маслюк облаштує закритий тир на Лисенка

візуалізація тиру

Виконком дозволив почесній консулці Казахстану у Західній Україні облаштувати тир закритого типу на вул. Лисенка.

Сьогодні, 30 червня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію Галиною Маслюк чинної нежитлової будівлі під тир закритого типу на вул. М. Лисенка, 23-Б у Львові.

Тир збудують на місці приватної занедбаної будівлі, на земельній ділянці площею 0,1318 га, що перебуває в оренді та передбачена для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов'язаної з отриманням прибутку).

Згідно з містобудівною документацією, максимальна висота тиру становитиме 12,8 м, а максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 64%.

Будівлю, що знаходиться поруч з Музеєм визвольної боротьби України, мають перетворити на двоповерховий стрілецький тир закритого типу для стрільби з лука та малокаліберної зброї. Тут облаштують навісний фасад, за допомогою якого архітектори пропонують заховати зовнішні комунікації та сходову клітку.

Функціональне призначення земельної ділянки, на яких зведуть житловий комплекс, – зона Р-1 – зони об'єктів природно-заповідного фонду відповідно до зонінгу Личаківського району.

За даними аналітичної системи YouControl, львів'янка Галина Маслюк зареєстрована як фізична особа-підприємець з 2015 року, займається діяльністю ресторанів, наданням послуг мобільного харчування. Вона є засновницею благодійного фонду "Стою з Україною", ТОВ "Торгово-інвестиційний центр "Україна-Казахстан", ТОВ "Медсервіс-Юкрейн", ТОВ "Укркаттрейд", ТОВ "Вечірній Львів", а власницею пакета акцій ТОВ "Львівський селекційно-племінний центр" тощо.

Маслюк з 2008 року є почесною консулкою Казахстану у Західній Україні.

Зазначимо, як заявляли ще на початку червня у Львівській міськраді, на вул. Лисенка за кошти меценатів планують створити муніципальний стрілецький тир.

Додамо, в лютому у Львові облаштували інтерактивний тир для тренування бійців Нацгвардії, де також можуть тренуватися усі військові та мобілізовані.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.