Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

готель Власта

wikipedia.org

Понеділок, 10 липня 2023, 15:02

АМКУ встановив змову компаній на аукціоні з продажу готелю Власта у Львові

готель Власта

Учасників змови оштрафують на загальну суму 679 998 грн. 

Антимонопольний комітет України встановив ознаки змови між ПП "Євго ІФ" і ПП "Будівельна компанія "Будшлях" під час їхньої участі у аукціоні з продажу ФДМУ готелю Власта у Львові.

Про це повідомила пресслужба АМКУ.

"Антимонопольний комітет України своїм рішенням 6 липня визнав, що ПП "Євго ІФ" і ПП "Будівельна компанія "Будшлях" вчинили порушення законодавства, передбачене пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України "Про захист економічної конкуренції", – йдеться у повідомлені. 

Надалі під час розгляду відповідної справи виявили низку обставин, що у своїй сукупності довели наявність узгоджених дій між відповідачами під час їхньої підготовки та участі в аукціоні.

Узгодження поведінки учасників з метою усунення змагання між ними під час аукціону суперечить законодавству, відтак відповідачів оштрафовано на загальну суму 679 998 грн.

Нагадаємо, що 23 січня Регіональне відділення Фонду державного майна України у Львівській, Закарпатській та Волинській областях проводило аукціон з продажу об'єкта малої приватизації – "Єдиного майнового комплексу державного підприємства "Готель "Власта" у м. Львові.

Початкова ціна продажу лоту: 6 993 599 89 грн (без ПДВ). За результатами аукціону лот було придбано за 115 000 000 грн (без ПДВ). Переможцем аукціону стало ТзОВ "Магнус Трейдінг Україна" зареєстрована у Києві. Власником фірми є киянин Олег Діденко, який також володіє ще низкою фірм у Києві.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.