Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

негода у Львові

Вівторок, 18 липня 2023, 13:32

У Львові через негоду підтопило декілька вулиць міста

негода у Львові

Вчора у Львові за півтори години випала чотириденна норма опадів.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Вчора ввечері, 17 липня, у Львові за півтори години випала чотириденна норма опадів. Через сильну зливу у місті були підтоплені декілька вулиць. Комунальники працюють над ліквідацією наслідків зливи.

"Були виявлені підтоплення на вул. Костя Левицького, Дороша, Тершаківців. Незначні намули піску були на перехресті вул. Сахарова – Княгині Ольги – Горбачевського. Оскільки пісок був на трамвайних коліях, то ще вчора працівники "Львівелектротрансу" оперативно очищали колії від намулу. Сьогодні зранку трамваї виїхали на маршрути у звичному режимі.

Найбільше води було на просп. Чорновола – вул. Торф’яна. Тут відбувся розлив колектора. Зараз бригади "Львівводоканалу" проводять герметизацію швів на колекторі і відновлюють благоустрій" – заявила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

За її словами, через вчорашню зливу було зірвано 9 люків, які не витримали навантаження від води, підтопило дахи у декількох будинках, а у підвалах будинків на вул. Торф'яній і вул. Покутській зафіксували приблизно 2 см води, яка швидко зійшла.

Маруняк додала, що у місті не виявили повалених дерев та пошкоджених машин.

Додамо, в області вчорашня негода знеструмила майже 60 населених пунктів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.