Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда авто

dpsu.gov.ua

П'ятниця, 28 липня 2023, 14:55

У Грушеві виявили контрабанду авто під виглядом гуманітарної допомоги

контрабанда авто

Водій вантажівки намагався незаконно перемістити авто Honda під виглядом гуманітарної допомоги.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні вночі, 28 липня, у пункті пропуску "Грушів" прикордонники затримали водія вантажівки Renault, 29-річного мешканця Волинської області, який намагався незаконно перевезти через кордон авто Honda під виглядом гуманітарної допомоги.

"Для проходження контролю житель Волині обрав смугу руху "червоний коридор" та встановленим порядком задекларував автомобіль марки Honda. Відповідно до документів, наданих на перевірку, встановлено, що автомобіль переміщувався як гуманітарна допомога для однієї з військових частин Дніпропетровської області. Однак в ході перевірки прикордонники, спільно з працівниками митниці, встановили, що отримувач не очікує таку "гуманітарну допомогу" – йдеться у повідомленні.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил. Авто Honda 2008 року випуску вилучили.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.