Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тетяна Бей

П'ятниця, 4 серпня 2023, 15:14

Чоловік обласної депутатки Бей будуватиме комплекс на Промисловій

Тетяна Бей

Виконком дозволив збудувати чоловіку депутатки Львівської облради на вул. Промисловій багатофункційний комплекс на 312 квартир.

Сьогодні, 4 серпня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво ТзОВ "Молоток" багатофункційного комплексу нежитлових та житлових будівель з вбудованими приміщеннями громадського призначення, підземною автостоянкою, трансформаторною підстанцією і даховою котельнею на вул. Промисловій, 50-52 у Львові.

Новий багатофункційний комплекс збудують на чотирьох земельних ділянках площею 0,4884 га, 0,4444 га, 0,2075 га та 0,0003 га, що передбачені для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.

Згідно з містобудівною документацією, новобудова складатиметься з п'яти будівель та восьми секцій, висотою у 25,6 м, 31,6 м, 25,4 м, 51,3 м, 25,4 м, 26,1 м, 32,1 м та 9,3 м. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 35%.

"Йде мова про ділянку, яка фактично на сьогодні є порожньою, вона використовувалась як складські приміщення. Тут планується формування комерційної нежитлової нерухомості з обслуговуванням населення району, з офісними приміщеннями, але так само й з житловими квартирами", – пояснив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

У новому житловому комплексі буде 312 квартир. Також передбачений один поверх підземного паркінгу на 231 місце, який також виконуватиме роль укриття.

Як заявив представник забудовника, через достатньо високий рівень підземних вод дуже складно збудувати ще один підземний поверх для паркування, тому вони вирішили додатково розмістити 19 у надземній частині забудови.

Функціональне призначення земельних ділянок, на яких зведуть новобудову, – зона Ж-3 – зона багатоповерхової квартирної забудови (5-9 поверхів), частково зона Ж-4 – зона багатоповерхової квартирної забудови (9-16 поверхів) та частково зона Г-2 – зона центру ділової, громадської діяльності районного значення відповідно до детального плану території у районі вул. Г. Діаманда, вул. Равської, вул. Промислової. 

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Молоток" зареєстроване у Львові з 2016 року, займається виробництвом металевих дверей і вікон. Власником фірми є американець Пітер Крістофер Фусскас, чоловік депутатки Львівської облради від партії За майбутнє Тетяни Бей, яка є керівницею цієї фірми.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.