Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

news.if.ua

П'ятниця, 1 березня 2013, 20:36

"Дорожна" комісія Львівської облради перевірить, чи не вкрали у Львівській ОДА гроші на "Питній воді"

Постійна комісія з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв’язку Львівської облради просить Департамент житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу Львівської ОДА надати детальний звіт про використання коштів під час впровадження програми "Питна вода" у Стрийському районі.

Відповідне рішення комісія прийняла на своєму засіданні сьогодні, 1 березня, інформує кореспондент Варіантів

Як зазначив голова комісії Михайло Задорожний, приводом до такого звернення стало розслідування одного із львівських телеканалів, яке виявило значні зловживання у впровадженні програми.

Згідно з останнім, із 2,5 млн грн передбачених на програму державних коштів, було незаконно привласнено 1,7 млн грн. Зокрема, за словами Задорожного, журналісти повідомляють про значно завищену вартість устаткування для очистки води, яке було встановлене у школах Стрийщини.

"Якщо факти підтвердяться, винесемо це питання на сесію Львівської обласної ради, а працівники Львівської ОДА повинні понести покарання", – зауважив Задорожний.

Присутній на засіданні комісії заступник начальника управління розвитку інфраструктури департаменту Віктор Чойко зазначив, що управління володіє всіма розпорядчими документами і готове надати їх.

Зауважимо, що, як повідомляли ЗМІ, наразі у цій справі вже відкрито кримінальне провадження.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.