Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Прес-реліз,   П'ятниця, 11 серпня 2023, 06:46

Високошвидкісний Інтернет для дому: в кого підключати у Львові?

Можливості взаємодії онлайн розширюються, а одночасно з ними підвищуються вимоги до якості домашнього інтернету.

Поєднання стабільного сигналу та високої швидкості стало звичним запитом користувачів у Львові та інших містах. Але не завжди є можливість заздалегідь з’ясувати, наскільки швидкий трафік потрібен. Добре, якщо провайдер дає можливість випробувати різні варіанти.

Способи тестування різних швидкостей

Загальнонаціональні компанії з довгою історією пропонують послуги вищої якості та гнучкі тарифи, щоб тестувати опції, зупинятися на оптимальних у конкретному випадку. Якщо потрібен у м. Львів Інтернет — зверніть увагу на бренд Volia, у якого є тарифні плани з необмеженим трафіком та різними показниками швидкості. Компанія вийшла на ринок ще у 2002 році, за цей час зуміла зайняти одну з вищих позицій у своєму сегменті.

Для тих, хто не бажає підключати дорогий тариф, передбачена можливість навіть у найдешевшому пакеті замовити гіпершвидкість як окрему послугу та отримати максимальне прискорення. Така опція оплачується помісячно, за бажанням її можна відключити та продовжити користуватися базовими можливостями вибраного раніше пакету.

Провайдер використовує сучасні технології, щоб абоненти у кожному куточку країни отримували безперебійний сигнал та заявлену швидкість. Завдяки надійному захисту ліній передачі даних періодичні погіршення погодних умов залишаються непомітними для користувачів.

Кому знадобиться висока швидкість трафіку?

Мінімальний показник у тарифних планах Volia — до 100 Мбіт/с. Цього достатньо для однієї людини, яка заходить в Інтернет у Львові чи іншому місті переглядати сайти, спілкуватися у месенджерах та соціальних мережах, виконувати інші елементарні дії. Фільми онлайн також можна вмикати, але на більшій швидкості якість зображення буде значно кращою. Саме у цьому випадку буде корисною гіпершвидкість, якою можна доповнити будь-який тариф. Також прискорення знадобиться, якщо абоненту потрібно:

  • регулярно працювати з графічними файлами;
  • передавати та отримувати дані великого об’єму;
  • запускати стріми, транслювати потокове відео;
  • влаштовувати відеоконференції з багатьма учасниками;
  • роздавати Інтернет на багато пристроїв, які одночасно виконують багато важких завдань.

Додатково можна замовити не лише гіпершвидкість. Як доповнення також пропонуються антивірусне програмне забезпечення та фіксована IP. Якщо активно користуватися Інтернетом, надійний захист від різноманітних загроз та шпигунських розробок буде незамінним. Окрім захисту пристроїв ПЗ дозволяє налаштувати батьківський контроль, щоб стежити за діями дитини онлайн та вводити розумні обмеження. А постійна IP-адреса спростить, наприклад, взаємодію з додатками та системами, які кожного користувача ідентифікують за IP.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.