Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Прес-реліз,   Четвер, 17 серпня 2023, 15:17

Квітковий магазин Украфлора – місце краси і чарівних ароматів

Існує подарунковий етикет, в якому «прописано» що, коли і кому можна дарувати.

Але існують і універсальні презенти, актуальні завжди і всюди.

Де такі знайти? Для цього варто відвідати квітковий магазин, адже саме квіти то і є той універсальний презент, доречний завжди, в будь-якій ситуації і для всіх. Головне, підібрати вдало рослини. З цим проблем не буде, бо по-перше вибір величезний і асортимент постійно поповнюється. По-друге, завжди допоможуть консультанти УкраФлора, які розуміються на квітковій мові і підкажуть, які саме рослини для кого підібрати.

В букеті чи у вазоні?

Купувати квіти – то завжди приємно. І не має значення ви купуєте рослини для себе чи комусь не подарунок. Популярністю користуються як букети так і вазони. Але перед тим як обрати вазон пам’ятайте – це живий організм, який потребує догляду і якщо ваша знайома багато подорожує і взагалі рідко буває вдома, навряд чи їй потрібен такий презент-клопіт. Хіба що ви оберете розкішний і оригінальний сукулент.

Універсальне рішення – квіткова композиція (букет). При чому це може бути як монохром (коли обирають рослину одного виду та навіть кольору) або суміш кількох рослин, які гармонійно підібрані як по формі та розмірам, так і відтінкам.

Існує стереотип, що класика жанру (в плані букетів) це червоні троянди. Так це універсально. Але якщо подарувати червоні троянди жінці – це фактично освідчення у коханні. А якщо презент потрібно підібрати колезі? Тобто з кольорам та видами квітів варто бути обережними і пам’ятати, що не існує універсального рішення яке підходить всім і завжди. Троянди – так, але колір має значення.

До речі, квітковий магазин здивує не тільки вибором рослин але і тим, що проблема сезонності вже в минулому. Що це значить? Що тюльпани є шанс купити не тільки на початку весни, а екзотичні орхідеї доступні в будь-яку пору року, як і лілеї чи іриси.

Квітковий магазин пропонує квіти «місцеві» та екзотичні, привезені з далеких країв. Якщо це рослина у вазоні, до неї обов’язково нададуть детальну інформацію і про самого представника флори і про вимоги щодо догляду.

Цінова політика квіткового магазину здивує своєю демократичністю. Адже придбати навіть розкішну заморську красуню орхідею по кишені кожному. Зробити букет ще презентабельнішим допоможе спеціальна подарункова упаковка. І в якості упаковки використовуються:

  • Крафтовий папір;

  • Коробки;

  • Тканини.

 

Отже якщо ви в пошуках презенту, який здатен зачарувати отримувача і своїм виглядом і своїм ароматом – букет або рослина у вазоні дуже вдале рішення. Купити свіжі якісні рослини є можливість круглий рік, якщо завітати у квітковий магазин. Причому консультанти UkraFlora радо допоможуть підібрати квіти по формі, виду кольору і створять для вас унікальну композицію. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.