Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Прес-реліз,   Середа, 1 листопада 2023, 09:45

Мінімийка для догляду за байком: як вибрати, де купити

Власники велосипедів, мотоциклів та іншої техніки часто гають кілька годин на приведення транспорту до ладу. 

Після катання треба відмити бруд, змастити комплектуючі, протерти хромовані елементи. Дехто отримує задоволення від ретельного натирання “залізного конячки” ганчірками, а хтось прагне прискорити процес, тому мінімийка для них — справжня знахідка.

З огляду на значний асортимент клінінгових девайсів важко зробити правильний вибір, тому сьогодні розповімо, на які характеристики насамперед потрібно звертати увагу, щоб правильно обрати першу мийку.

Регулярність використання + необхідні опції

Першочергово зауважте, що мінімийка має бути якісною і довговічною. Саме такі виробляє знаний німецький бренд Karcher. До купи часто добирають і господарський пилосос – цей девайс також відмінно зарекомендував себе у “чистих” питаннях.

Якщо віддаєте перевагу катанню восени чи навесні, тобто в сезон дощів, обирайте більш потужні моделі. Тоді миття потребуватиме менше часу та зусиль. Проте якщо ви виїжджаєте виключно в суху погоду, достатньо найпростіших конфігурацій мийок від Karcher.

Зверніть увагу і на другорядні потреби. Наприклад, ви хотіли б за допомогою мийки додатково доглядати ще за автівкою або подвір’ям. Тоді ваш вибір – мийки середнього та високого рівня. А якщо маєте намір подорожувати машиною чи трейлером, знадобиться крім наведених вище може бути корисною і мобільна мийка низького тиску.

Ступінь забруднення та сценарії використання

Зазвичай мотоцикл чи велосипед брудняться досить сильно, особливо якщо ви їздите грунтовими стежками або обрали екстремальне катання. Значна кількість дрібних деталей і елементів рами ускладнює миття, тож вплив на бруд високим тиском прискорює процес і покращує результат. Сучасна мінімийка високого тиску від Karcher постачається з безліччю насадок та аксесуарів, тому видалити сліди від покатеньки буде легко.

Окрім підтримання чистоти транспорту, спробуйте можливості мінімийки і у виконанні повсякденних завдань:

  • догляду за машиною чи човном;

  • митті парканів, фасадів;

  • обслуговуванні інструменту чи садової техніки;

  • очищення підлоги в нежитлових приміщеннях, тощо.

Мінімийку також використовують для прочищення труб та ринв, догляду за басейнами, прибирання на терасах і зовнішніх сходах та ще у безлічі випадків. 

Тому вибираючи пристрій для миття велосипеду, ви одночасно отримуєте надійного помічника і у прагненні до чистоти і порядку вдома.

Перевага перевіреним виробникам

Гонитва за найдешевшими товарами лише зрідка має успіх, проте обираючи вигідні умови купівлі у Karcher Україна ви тільки виграєте. Замовляючи техніку від надійного німецького виробника, ви отримуєте найпривабливішу пропозицію з придбання товарів для клінінгу. В асортименті бренда — якісні прогресивні мийки, безліч аксесуарів до них та багато іншого. Крім того, кожен замовник отримує багаторічну сервісну підтримку.

При цьому вартість більшості апаратів абсолютно доступна пересічному покупцеві. 

Тож, якщо ви зацікавлені у використанні потужного, функціонального та технологічного девайсу для клінінгу, саме бренд Karcher стане для вас ідеальним рішенням.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.