Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Личаківський цвинтар

Понеділок, 21 серпня 2023, 13:28

У Львові спіймали крадія декоративних кілець з гробівців на Личаківському цвинтарі

Личаківський цвинтар

Крадія вдалося знайти завдяки камерам відеоспостереження.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 21 серпня, на Личаківському цвинтарі у Львові охоронці затримали чоловіка, якого підозрюють в крадіжках декоративних кілець з гробівців.

Як заявив керівник ЛКП "Музей-заповідник "Личаківський цвинтар" Олександр Дмитрів, знайти крадія вдалося завдяки камерам відеоспостереження. Зловмисника вже передали правоохоронцям.

"За крадієм наші охоронці "полювали" близько місяця – з того часу, як до нас почали надходити скарги щодо зникнення кілець з гробівців. "Вичислити" його вдалося за допомогою відеокамер, де зафіксовано як чоловік викрадає кільця. І сьогодні охоронці затримали його біля могил на полі №49. Викрадені кільця, що виготовлені переважно з бронзи або латуні, зловмисник здавав на металобрухт. Ринкова ціна одного такого аксесуару для склепу коливається в межах 1 – 5 тисяч гривень" – наголосив Олександр Дмитрів.

За його словами, наразі за фактом викрадення кілець до правоохоронних органів скеровано 9 заяв.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.