Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська ОВА

Львівська ОВА

Неділя, 27 серпня 2023, 12:20

Львівська ОВА створить віртуальний тур областю за 350 тис. грн.

Львівська ОВА

Львівська ОВА запевняє, що саме така вартість послуг відповідає середній ринковій ціні на аналогічні послуги. 

Львівська обласна державна адміністрація запустила процедуру відкритих торгів на закупівлю послуг із виготовлення комплексного віртуального туру природними та рекреаційними локаціями, об'єктами культурної спадщини, пам'ятками архітектури Львівської області.

Згідно з обґрунтуванням очікувана вартість послуги складає 350 000 грн. 

"Закупівля послуги за ДК 021:2015:79960000-1: Послуги фотографів і супутні послуги (Послуги із виготовлення комплексного віртуального туру природними та рекреаційними локаціями, об’єктами культурної спадщини, пам’ятками архітектури Львівської області проводиться на очікувану вартість 350 000,00 грн з ПДВ. Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі здійснено на підставі середньої ціни на ринку, шляхом моніторингу ринкових цін на аналогічні послуги", – зазначається в обґрунтуванні. 

Необхідність створення віртуального туру пов'язана з реалізацією Програми розвитку туризму та курортів у Львівській області на 2021-2025 роки, яка передбачає формування позитивного іміджу Львівщини як туристичної та курортної області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.