Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

маршрутки

Вівторок, 5 березня 2024, 15:08

На Львівщині звільнили водія міжміського маршруту, який ледь не збив пішоходів

маршрутки

Йдеться про міжміський маршрут сполученням Львів (вул. Шевченка, 105) – Малнів.    

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної військової адміністрації.

Днями у засобах масової інформації оприлюднили відеоролик, на якому зафіксований транспортний засіб з трафаретом одного з міжміських автобусних маршрутів. Водій вчинив грубе порушення правил дорожнього руху.

Відповідно до правил, водій не надав переваги в русі пішоходам на нерегульованих пішохідних переходах, що спричинило створення аварійної обстановки. Водію загрожує штраф – 1445 гривень, або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до року.

Реагуючи на публікацію цього інциденту, департамент дорожнього господарства Львівської ОВА надіслав лист-попередження перевізнику ТзОВ "Львівське АТП-14631" із зобов’язанням надати пояснення, вжити відповідних заходів реагування та провести додаткові інструктажі з усіма водіями підприємства щодо неухильного дотримання Правил перевезення пасажирів автомобільним транспортом.

"За грубе порушення трудової дисципліни керівництво ТзОВ "Львівське АТП-14631" ухвалило рішення щодо звільнення водія зазначеного автобусного маршруту" – повідомляє директор департаменту дорожнього господарства ЛОВА Орест Шуліковський.

Департамент дорожнього господарства закликає жителів області, у разі виявлення фактів порушення перевізниками розкладу чи схеми руху звернутися до департаменту для прийняття управлінських рішень та унеможливлення в подальшому таких порушень. 

Нагадаємо, раніше на Львівщині затримали водія міжміської маршрутки в наркотичному стані.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.