Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

валідатор

П'ятниця, 8 березня 2024, 09:12

На Львівщині оштрафували 10 водіїв маршруток, які не вмикають валідатори

валідатор

За три дні складено 10 актів на приватних перевізників через штучні перешкоди у роботі безготівкової форми оплати.  

Про це повідомили на сторінці "Е-квиток на Львівщині/Smart Ticket Technology" у Facebook.

Цього тижня представники "Smart Ticket Technology" здійснили чергову перевірку роботи е-квитка на приміських та міжміських маршрутах Львівської області. Лише з 4 по 6 березня вибірково оглянули роботу валідаторів у транспортних засобах приватних перевізників на "АС2", "АС5", "АС 1", "АС 6" та на АС біля Приміського вокзалу.
 
На 10 автобусах були виявлені штучні перешкоди у роботі безготівкової форми оплати з боку водіїв ТзОВ ВТП "Жидачівавтотранс", ТзОВ "Міра і К", ТзОВ "Львівське АТП-14631", ТзОВ "Авто-Лайн", ТзОВ "Фіакр-Львів" та ПП "ВестАвто". Зокрема зафіксовані такі порушення: вимкнені валідатори, заблокований екран або не відкрита зміна водієм.
 
 
За наслідками перевірки складено Акти фіксації неробочого обладнанням і будуть задіяні, згідно договору, відповідні штрафні санкції.
 
Нагадаємо, на Львівщині понад 40% водіїв маршруток не вмикають валідатори для безготівкової оплати.
 
Додамо, 23 січня, через систематичне порушення водіями автобусів на приміських та міжміських маршрутах Львівської області алгоритму роботи із валідаторами, ТОВ "Smart Ticket Technology" запровадив ініціативу "громадський контроль". Вона передбачає 200 грн кожному, хто зафіксує і передасть на гарячу лінію факт порушення з боку водіїв. За період її дії гаряча лінія вже прийняла близько 500 скарг.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.