Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

НАЗК

Середа, 6 вересня 2023, 10:58

Львівщина лідирує серед інших областей України за кількістю корупціонерів у реєстрі НАЗК

НАЗК

НАЗК відновило доступ до Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення.

Про це повідомляє Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) на своїй сторінці у Фейсбуці.

З 4 вересня НАЗК відновило доступ до Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення.

"Національне агентство отримало від Міністерства оборони України відповідь про відсутність ризиків у разі відновлення доступу до Реєстру, проте за умови невідображення відомостей стосовно місця роботи, посади на час вчинення особою корупційного або пов’язаного з корупцією правопорушення" – наголосили у НАЗК.

"Реєстр корупціонерів" – це портал, де міститься інформація про всіх фізичних та юридичних осіб, які вчинили корупційні правопорушення. На ньому можна отримати довідку про наявність або відсутність відомостей про себе та про юридичну особу, до якої застосовано заходи за корупційне правопорушення.

За інформацією на сайті НАЗК, найбільше порушень зафіксували у Львівській (1908 записів) та Дніпропетровській (1854 записи) областях. Щодо Львівщини, то 1838 осіб із цього переліку мають судові вироки або рішення, а штрафи з них оплатили лише 70.



 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.