Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Ковальчук

Орден Св. Пантелеймона

Вівторок, 7 листопада 2023, 11:42

Львівського лікаря Ковальчука внесли у реєстр корупційних правопорушників

Ігор Ковальчук

НАЗК внесло гендиректора Львівського онкоцентру Ігоря Ковальчука в Єдиний реєстр осіб, які вчинили корупційні правопорушення.

Про це йдеться на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК).

НАЗК внесло гендиректора Львівського онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру Ігоря Ковальчука в Єдиний державний реєстр осіб, які вчинили корупційні або пов'язані з корупцією правопорушення.

Зокрема, Ковальчука внесли до реєстру за рішенням Сихівського районного суду Львова, який звинуватив його у порушенні ч. 1 та ч. 2 ст. 172-7 КУпАП щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів (неповідомлення особою у встановлених законом випадках та порядку про наявність у неї реального конфлікту інтересів та вчинення дій чи прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів). 

Йдеться про виписування Ковальчуком премій собі та дочці на загальну суму у понад 180 тис. грн. За це наприкінці серпня цього року суд оштрафував Ігоря Ковальчука на 3,4 тис. грн.

Зазначимо, Ігор Ковальчук на місцевих виборах-2020 пройшов до Львівської обласної ради від партії Народний Рух України. Був депутатом облради попереднього скликання – у 2015 році на місцевих виборах переміг у Бродівському районі (16,08% голосів, 31 округ) від НРУ, очолював комісію з питань охорони здоров'я, материнства, соціального захисту облради.

З 2018 році Ковальчук є директором Львівського державного онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.