Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Прокопів

lnu.edu.ua

Вівторок, 29 жовтня 2019, 13:54

Прокопів очолив комісію з екології Львівської облради

Андрій Прокопів

Доцента кафедри ботаніки і директора Ботанічного саду ЛНУ ім. Івана Франка Андрія Прокопіва обрали головою комісії з екології.

Сьогодні, 29 жовтня, під час сесії Львівської обласної ради депутати внесли зміни до рішення про обрання постійних комісій обласної ради. "За" проголосували 48 депутатів.

Зокрема, депутати призначили чотирьох нових голів постійних депутатських комісії облради. Зокрема: 

- комісію з питань екології, природних ресурсів та рекреації очолив доцент кафедри ботаніки і директор Ботанічного саду ЛНУ ім. Івана Франка Андрій Прокопів;

- комісію з питань культури, історико-культурної спадщини, туризму, духовного відродження та засобів масової інформації очолила екс-депутатка від Громадянської позиції Тетяна Бей;

- комісію з питань будівництва, житлово-комунального господарства, енергоефективності, альтернативної енергетики, промисловості та інвестиційної політики очолив екс-голова Кам'янка-Бузької РДА, депутат від БПП Володимир Кирилич;

- комісію з питань охорони здоров'я, материнства, соціального захисту очолив головний лікар Львівського державного онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центр, депутат від Народного Руху України Ігор Ковальчук.

Також перейшли у інші комісії: Катерина Кеньо (з комісії з питань депутатської діяльності до комісії з питань культури), Роман Васьків (з комісії з питань депутатської діяльності до комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури та спорту), Микола Седіло (з комісії екології до комісії з питань будівництва).

Крім цього, екс-заступника голови Львівської облради Володимира Гірняка включили до комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку.

Нагадаємо, Андрій Прокопів, який з 1998 року є доцентом кафедри ботаніки і директором Ботанічного саду ЛНУ ім. Івана Франка, на місцевих виборах у 2015 році переміг у Личаківському районі Львова (26,17% голосів, 6 округ) та пройшов у Львівську обласну раду від "Об'єднання "Самопоміч".

У липні 2016 року його звинуватили у отриманні 6 тис грн хабара від підлеглої, однак у грудні того ж року Личаківський райсуд Львова, проаналізувавши всі матеріали, перекваліфікував справу з "хабарництва" на "службове підроблення і шахрайство" через те, що Прокопів вчасно не повідомив своїх працівників і бухгалтерів про звільнення працівниці і їй продовжували нараховувати зарплату.

Справу закрили, Прокопіва виключили із складу Самопомочі, він залишається депутатом Львівської облради і директором Львівського ботанічного саду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.