Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Вівторок, 12 вересня 2023, 11:19

У Львові шукають нового керівника управління охорони історичного середовища

Львівська міськрада

У Львівській міськраді оголосили конкурс на посаду керівника управління охорони історичного середовища.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

У Львівській міськраді оголосили відбір на посаду керівника управління охорони історичного середовища. 

Як пояснила керуюча справами виконавчого комітету Львівської міської ради та в.о. керівника управління охорони історичного середовища Наталія Алєксєєва, роботу управління переформатовують у зв’язку з кримінальним провадженням щодо колишнього працівника.

"За цей час ми провели співбесіди з працівниками, реорганізували дещо процеси в управлінні, додатково оснащуємо управління відеокамерами, але основне навантаження завжди буде лягати на керівника, на лідера управління охорони історичного середовища, тому ми оголошуємо відкритий відбір кандидатів на посаду керівника управління охорони історичного середовища і впродовж наступних двох тижнів ми будемо збирати анкети" – наголосила Наталія Алєксєєва. 

Натомість керівниця управління персоналом Львівської міськради Лілія Савич зазначила, що до відбору будуть залучені експерти, він буде публічним – організують пряму трансляцію.

Нагадаємо, у серпні цього року Георгія Корнєєва, якого викрили на хабарництві, звільнили з посади т.в.о. керівника управління охорони історичного середовища Львівської міськради.

Додамо, раніше Варіанти склали топ підлеглих Андрія Садового, яких ловили на хабарях. Детальніше – у статті "Грішники Садового".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.