Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Східниця

Понеділок, 18 вересня 2023, 15:06

З бюджету Львівщини виділили майже 150 тисяч на ПКД з будівництва Центру безпеки у Східницькій ОТГ

Східниця

Львівська ОВА замовила за 142 тисячі коригування проєктно-кошторисної документації з будівництва Центру безпеки громадян у селі Новий Кропивник.

Управління капітального будівництва Львівської ОВА провело тендер у системі ProZorro на коригування проєктно-кошторисної документації з будівництва Центру безпеки громадян Східницької ОТГ Дрогобицького району, яку підрядник повинен здійснити впродовж 13 вересня – 31 грудня 2023 року.

Аукціон стартував 14 вересня, участь у ньому взяв лише підприємець Андрій Лутчин, який погодився відкоригувати проєктно-кошторисну документацію за встановлену Львівською ОВА ціну у 142 580 грн.

Згідно з закупівлею, підрядник повинен скоригувати проєктно-кошторисну документацію з об'єкта – "Нове будівництво Центру безпеки громадян Східницької селищної територіальної громади за адресою: 82194, Львівська обл., Дрогобицький р-н., смт Східниця, с. Новий Кропивник, вул. Довбуша".

Закупівля охоплює здійснення вишукувальних та проєктних робіт, архітектурно-будівельну частину, кошторисну частину, опалення та вентиляцію, водопровід, відомості про обсяг робіт та матеріали тощо.

За даними аналітичної системи YouControl, Андрій Лутчин зареєстрований як фізична особа-підприємець з 2018 року у Пустомитах, займається діяльністю у сфері архітектури.

Додамо, Центри безпеки в територіальних громадах об'єднають функції посилення громадської безпеки, захисту від пожеж та надзвичайних ситуацій і надання екстреної меддопомоги. А їх мета − цілодобове реагування на запит про екстрену допомогу у проміжок часу до 20 хвилин.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.