Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наслідки російської атаки по Львову

Фб Бойка

Вівторок, 19 вересня 2023, 11:07

Путінські дрони знищили гуманітарну допомогу Папи Римського у Львові

наслідки російської атаки по Львову

У промислових складах, куди поцілили російські безпілотники, знаходилась гуманітарна допомога від Римсько-католицької церкви.

Про це повідомляє директор департаменту "Адміністрація міського голови" Львівської міської ради Євген Бойко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні вночі 3 російські безпілотники Shahed влучили у промислові склади у Львові, де знаходилась гуманітарна допомога релігійної місії "Карітасу – Спес" Львівської архідієцезії Римсько-католицької церкви в Україні.

"Росіяни ведуть війну з мирними складами релігійної місії "Карітасу – Спес" Львівської архідієцезії Римсько-католицької церкви в Україні. З-поміж іншого, під час нічного обстрілу Львова сьогодні була знищена гуманітарна допомога, яку днями передав до Львова через свого роздавача милостині Папа Франциск" – написав Бойко.

 

Нагадаємо, сьогодні вночі російські окупанти випустили по території Львівщини безпілотники Shahed, 3 з яких влучили у промислові склади у Львові. Внаслідок цієї атаки постраждав 26-річний чоловік, якого з переломом ноги госпіталізували до лікарні, а також загинув працівник складу.

До гасіння пожежі залучили 125 рятувальників та понад 30 одиниць спецтехніки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.