Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 19 вересня 2023, 09:00

Три російські дрони Shahed влучили у промислові склади у Львові

Львів

Сьогодні російські окупанти атакували Львівщину 18 іранськими безпілотниками, 3 з яких поцілили у промислові склади у Львові.

Про це повідомляє начальник Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні вночі, 19 серпня, під час повітряної тривоги, яка тривала з 03:40 до 06:00 год, російські окупанти випустили по території Львівщини безпілотники Shahed, які влучили у промислові склади у Львові.

"У напрямку нашої області летіло 18 таких дронів. 15 із них Сили Повітряного командування "Захід" Повітряних Сил ЗС України збили. Сім збили безпосередньо у повітряному просторі Львівської області. Цифри ще можуть трохи змінитися, інформація уточнюється, але навіть зараз можна уявити масштаб атаки і масштаб роботи, яка була у Протиповітряної Оборони області.

На жаль, є три влучання у промислові склади у Львові. На щастя, без загиблих. Один постраждалий. Це 26-річний хлопець, який на момент атаки перебував на складі. Його госпіталізували. Він у стані середньої складності. Також на місці була жінка, госпіталізації не потребувала.

На складах є загоряння у чотирьох локаціях. Пожежу досі гасять. Хочу наголосити, що це звичайні промислові склади. Нічого мілітарного на них не зберігали" – заявив Козицький.

Через влучання, як інформує пресслужба Львівської міської ради, частину вул. Городоцької перекрили. Зокрема, закрили для транспорту вулицю від перехрестя вул. Патона до кільця в обидва боки.

Комунальні маршрутки №52 та №92 і приватні №14, №21 та №84, яку курсують вул. городоцькою, наразі об'їжджатимуть перекриту ділянку через вул. Авіаційну.

Крім цього через перекриття вул. Городоцької тролейбус №27 тимчасово змінив рух. Він курсує за маршрутом тролейбуса №32 – від університету до вулиці Суботівської.

У міськраді додали, що житлові будинки від удару не пошкоджені, мешканці прилеглих вулиць не постраждали.

Додамо, востаннє Львівську область атакували 15 серпня. Внаслідок цієї атаки постраждали 19 людей, а у Львові пошкодило 48 житлових будинків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.