Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська обласна рада

Середа, 27 вересня 2023, 16:15

Львівська облрада замовила техобслуговування чотирьох автівок за 80 тисяч

Львівська обласна рада

Львівська облрада замовила за 80 тисяч гривень технічне обслуговування чотирьох своїх автівок.

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради оголосило тендер у системі ProZorro на обслуговування автомобілів, що переможець тендеру має здійснювати до 31 грудня 2023 року.

Аукціон стартує 2 жовтня, а очікувана вартість послуг становить 80 000 грн.

Згідно з закупівлею, до кінця цього року переможець торгів має надати Львівській облраді 96 послуг з поточного ремонту та технічного обслуговування чотирьох авто, які перебувають на балансі Львівської обласної ради. Йдеться про авто Chery Tiggo 7 1.5 TCI, Chery Tiggo 4 1.5 CVT,  KIA Optima 1.7D LX 4dr 7DCT та Volkswagen Multivan.

У закупівлі вказано, що запасні частини, вузли та агрегати, що використовуватимуться під час обслуговування авто, включаються у вартість наданих послуг. Вони повинні бути новими, оригінальними або їх еквівалентами та сертифікованими державними органами сертифікації.

Додамо, КП ЛОР "Підприємство автотранспортного обслуговування" володіє 3-поверховим паркінгом на вул. Винниченка, де облаштовані безплатні паркомісця для чиновників і депутатів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.