Триповерховий паркінг на Винниченка зробили безплатним для чиновників та депутатів

середа, 15 червня 2022 р. о 16:48

Комунальне підприємство володіє 3-поверховим паркінгом на вул. Винниченка, де облаштовані безплатні паркомісяця для чиновників і депутатів.

Про це вчора, 14 червня, під час сесії Львівської обласної ради повідомив в. о. директор КП ЛОР "Підприємство автотранспортного обслуговування" Василь Музика.

Місця для паркування на подвір'ї на вул. Винниченка біля адмінбудівлі Львівської облради та ОВА комунальне "Підприємство автотранспортного обслуговування", що займається організацією паркування автотранспортних засобів, мийкою авто, наданням транспортних послуг, шиномонтажем, розділило на кілька зон паркування: платну парковку і парковку для працівників Львівської ОВА та Львівської обласної ради.

"На нашій території знаходяться автомобілі. У нас є різні розцінки, в залежності від того, де автомобіль знаходиться. Якщо клієнт на місяць оформляє з нами угоду і авто стоїть на відкритому майданчику, то це 1800 грн за місяць, якщо просто в боксі, то це 3600 грн, якщо бокс покращений – 4500 грн. З клієнтами заключається угода" – наголосив Музика.

Депутати обласної ради та працівники ОВА, натомість, мають паркомісця на другому та третьому поверхах триповерхової парковки, де вони також можуть безкоштовно паркуватися.

За його словами, перед Львівською ОВА є 60 паркомісць. Підприємство не має свого автопарку, усі авто належать різним департаментам Львівської ОВА.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024