Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ходорів

Вівторок, 26 вересня 2023, 16:29

Ходорівська міськрада замовила для опалення двох шкіл 30 тонн вугілля

Ходорів

Ходорівська міськрада для опалення двох шкіл замовила 30 тонн кам'яного вугілля за 285 тисяч гривень.

Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Ходорівської міської ради провів тендер у системі ProZorro на придбання кам'яного вугілля, який підрядник має надати до 31 грудня 2023 року.

Аукціон стартував 25 вересня, участь у ньому взяли лише одна фірма – ТОВ "ПраймСелл", яка запропонувала поставити вугілля за 284 400 грн. Натомість початкова вартість закупівлі становила 285 000 грн.

Як йдеться у закупівлі, всього Ходорівська міськрада замовила 30 тонн кам'яного вугілля для опалювання двох комунальних навчальних закладів громади:

- комунальний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №8 с. Вибранівка – 18 тонн вугілля;

- комунальний заклад загальної середної освіти І-ІІ ступенів №17 с.  Новосільці – 12 тонн вугілля.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "ПраймСелл" зареєстроване з січня 2022 року у місті Нововолинськ Волинської області, займається гуртовою торгівлею твердим, рідким, газоподібним паливом і подібними продуктами. Власником та керівником фірми є мешканець Сокаля Володимир Войтович.

Йому також належить нововолинські будфірми ТзОВ "Ново-Техноінвест" та ТзОВ "Західтеплозбут", що також займаються постачанням пари, гарячої води та кондиційованого повітря. Фірми створені у 2022-2023 роках.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.