Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

опалювальний сезон

П'ятниця, 5 квітня 2024, 11:10

У Львові офіційно завершили опалювальний сезон

опалювальний сезон

Від сьогодні місті зупиняють подачу опалення для населення.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Від сьогодні, 5 квітня, у Львові офіційно завершують опалювальний сезон. Проте заклади бюджетних установ – школи, садочки, лікарні та поліклініки зможуть й далі отримувати опалення на основі листів-звернень.

"З 28 березня у Львові подачу тепло до будинків було призупинено, і, якби було похолодання, то подачу тепла ми б відновили. А вже від сьогодні офіційно опалювальний сезон завершуємо, адже за прогнозами синоптиків вже буде стабільно тепла погода, яка відповідає тим нормативам, які необхідні для завершення подачі опалення.

Проте бюджетні установи – школи, садочки, лікарні та поліклініки зможуть отримувати опалення на основі листів-звернень. Так, станом на зараз 30 бюджетних установ, серед яких найбільше медичних закладів, отримують тепло" – пояснили в департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради.

Нагадаємо, опалювальний сезон 2023-2024 року у Львові стартував з 16 жовтня 2023 року. З 28 березня подачу опалення призупинили через теплу погоду.

Зазначимо, завершення опалювального сезону відбувається, якщо впродовж трьох діб середньодобова температура є понад 8 градусів тепла.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.