Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська міськрада

Середа, 15 листопада 2023, 10:18

У Львові змінили тарифи на тепло і гарячу воду для бюджетних установ

Львівська міськрада

Мешканці продовжуватимуть оплачувати за тепло і гарячу воду за звиклим тарифом.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.
 
Вчора, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про корегування тарифів на теплопостачання для усіх категорій споживачів ЛМКП "Львівтеплоенерго" і ЛКП "Залізничнетеплоенерго". Однак, що важливо, для населення тариф зростати не буде. Мешканці продовжують оплачувати за тепло і гарячу воду за тарифом, який діяв станом на 24 лютого 2022 року.

"Чинне законодавство передбачає, що станом на сьогодні необхідно встановити економічно обґрунтований тариф для усіх категорій споживачів. Проте, знову ж таки, відповідно до чинного законодавства, для населення він зростати не буде" – наголосила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Відтак бюджетні установи, інші споживачі і релігійні організації з центральним опаленням вже у грудні отримають платіжки за тепло і гарячу воду за новим тарифом.

Нагадаємо, у жовтні у Львові виділили 20 мільйонів на ремонт аварійного котла від ТЕЦ-1.

Додамо, з 6 листопада у Львові відновили подачу опалення до житлових будинків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.